Ballenboer.nl

Voor een eerlijke gehaktbal

Partyballetjes en snacks

Een feestje, vrijdagmiddagborrel of op zoek naar lekkere hapjes om in de kroeg uit de delen? De Ballenboer zorgt ervoor!


Allereerst zijn er natuurlijk de partyballetjes, heerlijk gekruide balletjes ter grootte van een flinke bitterbal, in vier verschillende smaken: Hollands, Indisch, Turks en Mexicaans. De balletjes worden standaard gemaakt van beefed-up halfom, maar kan uiteraard ook van 100% rundvlees gemaakt worden. Voor slechts €5.50 per pond (20-25 balletjes) heeft u de gasten, collega's of klanten iets lekkers voor te zetten!
Trek in iets anders? Wat denkt u van heerlijke, pittig gemarineerde e gekruide kippenvleugeltjes of drumsticks? Vers uit de oven, gegarandeerd een hit! Voor slechts 11 eyro per kilo hoeft u ze alleen nog maar op te eten!
Zo nieuw dat de foto nog moet volgen: kipsaté of mini-kipsaté! De mini spiesjes (formaat cocktailprikker) met lekkere pikante Oosters gekruide kip zijn een surprise voor de gasten. Net als de normale stokjes is ook dit een bereid product dat alleen maar warm gemaakt hoeft te worden. En als het weer het straks toelaat, ook een succes op de barbecue of een buffet. Voor slechts 15 euro per kilo heeft u heerlijke kipsaté, dagvers bereid.