Ballenboer.nl

Voor een eerlijke gehaktbal

Over mij

De Ballenboer is een kok met ruime ervaring op verschillende niveaus, met een passie voor eerlijk eten. Het gebruik van de juiste kruiden en specerijen, en goede producten staat bovenaan. Geen gehakt van de supermarkt met conserveringsmiddelen en kleurstoffen, maar vlees dat door een echte slager speciaal voor ons gedraaid wordt. En dus niet uit de vriezer, maar gewoon vers bereid, omdat anders smaak verloren zou gaan.


 De Ballenboer is een kok, en dus geen slager. De ballen worden in pannen gebraden, niet in de oven, want daarin worden ballen vaak te hard en droog. Een eerlijke, verse, huisgemaakte bal is het product waar de Ballenboer achter staat. Ik heb de slagers club uitgedaagd om mij mee te laten dingen voor de titel beste bal van Nederland, zelfs buiten mededinging, maar hier hebben zij niet op geantwoord. 
Ik sta los van alle hypes van bedrijven die heel veel ballen verkopen of verkochten en daarom denken/dachten dat de ballen wel goed genoeg waren. Ik beloof een eerlijke, goede bal.

Uw gehaktballen worden gewoon thuis in de keuken bereid, waardoor u verzekerd bent van goede, constante kwaliteit. Meten is weten, en dat geldt zeker voor de 12-17 kruiden, specerijen en overige zaken die in een goede bal gehakt gaan. Versheid en kwaliteit staat voorop! De Ballenboer heeft Sociale Hygiëne en kennis van HACCP, waardoor de producten gegarandeerd niet alleen goed van smaak zijn maar ook van goede kwaliteit,  Bij elke bestelling wordt er geproefd. Dat de Ballenboer daardoor zelf op zijn product gaat lijken, is bijzaak.