Ballenboer.nl

Voor een eerlijke gehaktbal

De Ballenboer, het adres voor een eerlijke, huisgemaakte gehaktbal!

Veel cafés en sportkantines bieden het aan: een bal gehakt, los of op een broodje.  Een goede bal is onmisbaar, voor de snelle hap maar ook om een goede indruk van je bedrijf achter te laten. Helaas ontbeert bij vele uitbaters en personeel of vrijwilligers de vakkennis of simpelweg de tijd om een goede bal te maken. Die serveren dan geen bal, of een fabrieksbal van de groothandel, uit de diepvries. Vaak wordt ook nog gezegd dat die goed genoeg zijn omdat ze toch wel verkocht worden, en dat ze veel verkocht worden, maar iedereen die graag een gehaktbal eet, weet dat die dingen niet op kunnen tegen een echte, huisgemaakte, handgemaakte verse gehaktbal, gemaakt door een echte kok met ruim twintig jaar ervaring en zelf een liefhebber van een goede bal.

In Rotterdam, een stad met een lange traditie met goede gehaktballen, worden steeds minder goede ballen geserveerd. De Ballenboer wil hier een eind aan maken door voor iedereen een goede, en betaalbare gehaktbal te maken.

 De Ballenboer is er voor bijvoorbeeld café's, sportkantines maar ook voor bedrijven en particulieren. Ballen voor op broodjes, ballen voor met mayo en wat zuur, of party balletjes, een hoop kan!

Voor bedrijven die veel met chauffeurs werken mag een goede bal zeker niet ontbreken. En die chauffeurs kennen het verschil tussen een goede en een standaard bal wel. En als je in een sportkantine een broodje met een echte bal kan serveren, in plaats van alleen gefrituurde snacks of fabrieksballen, zal dit zeker aanslaan.

 Organiseert u een braderie of bijvoorbeeld een sportevenement, en wilt u de Ballenboer met broodjes bal hier hebben om een lekkere hap voor de bezoekers te kunnen trakteren, of wilt u dat de Ballenboer ze zelf komt verkopen? Er is veel mogelijk, neem contact op!

Op de website kunt u meer lezen over de kunst van het maken van een goede gehaktbal, en de party balletjes, die altijd lekkerder zijn dan diepvries snacks, en alle mogelijkheden die er zijn. En denkt u aan iets anders dat met gehakt kan? Neem gerust contact op want gehakt is wel de vleessoort waar je het meeste mee kan variëren! 

Ik maak alle soorten ballen: rund, halfom, in verschillende formaten voor broodjes of los, en partyballetjes in verschillende smaken. Ik kan in principe in heel Nederland bezorgen, dus iedereen kan van een goede bal genieten!

 

 BEL METEEN VOOR VALLEN: 06 - 48 93 65 78!

 


 De ballen!